Karacs is ringbe lép Dunaújvárosban!

18December 18-án Dunaújváros újra várja a küzdősportok szerelmeseit, a helyi sportcsarnokban kerülnek megrendezésre az 5. Super GP küzdelmei. A viadal főmérkőzését a legjobb magyar K-1-fighter, Karacs Attila vívja, de szorítóba lép a helyi kedvenc, Muskotály Bálint is. Az érdeklődők többek között láthatják még Oli Márkot, Jászka Krisztiánt, Nagy Edét, Antal Istvánt, Imre Zsoltot, Gábor Pétert és Győrfi Csabát is.

 

 

 

A szervezők – szokásukhoz híven – szeretnék újra megtölteni a dunaújvárosi sportcsarnokot, ennek érdekében ütős programot állítottak össze december 18-ra. A legnagyobb érdeklődésre a kőkemény Karacs Attila számíthat, akit jelenleg a WBC muay thai ranglistáján a 104,5 kilogramm alattiak között a 7. helyen jegyeznek. Karacs és menedzsmentje természetesen büszke az előkelő helyezésre, ám terveik szerint nem állnának meg itt, a jövő évben a súlycsoport vb-övét veszik célba. A felkészülés egyik fontos állomásának tekintik a dunaújvárosi megmérettetést, a tervek szerint Attila egy olasz ellenféllel ütközik.

Népszerűség dolgában a dunaújvárosiak kedvence, az újdonsült IFMA muay thai vb-bronzérmes Muskotály Bálint sem áll rosszul. Az ifjú klasszis a világbajnokságon ausztrál és kanadai ellenfelet legyőzve jutott a négy közé, ahol óriási csatában maradt alul kínai riválisával szemben. A 71 kilogrammos harcos december 18-án egy igazi show-meccsen lép a kötelek közé, a tőle 40 kilogrammal nehezebb Czene Lászlóval csap össze thai-bokszban. A több küzdősportstílusban is jártas Czene nem örvend nagy népszerűségnek arrafelé, két helyi versenyzőt, Takácsot és Bírót is megregulázta már, így Muskotályra vár a feladat, hogy megvédje Dunaújváros becsületét.

Tuti bunyónak ígérkezik az Oli Márk-Jászka Krisztián ütközet. A Re-Gym színeiben versenyző Oli több világsztárral is megütközött már, a stílus legjobbjai között tartják számon. A bombaformában lévő Jászka ellen azonban nagyon nehéz dolga lesz, Krisztián a horvát K-1 MAX torna megnyerésével jelezte, készen áll a legnehezebb feladatok megoldására is. A két 70 kilogrammos fighter küzdelme K-1 szabályrendszerben kerül megrendezésre.

Régi ismerősök is „randevúznak” a Duna-parti rendezvényen, Nagy Ede és Antal István újra összecsap egymással, első csatájuk extramenetben Antal sikerét hozta. Nagy Ede azonban nem szeretne adósa maradni, a Booster Z. Budapest kiválósága nagyon készül az összecsapásra. A presztízs ütközet a gála egyik legjobb csatája lehet.

A vegyes harcművészetekben is otthonosan mozgó Imre Zsolt ezúttal K-1 szabályrendszerben lép szorítóba, ellenfele a székesfehérvári kempós, Gábor Péter lesz. Imre nem szorul bemutatásra a rajongók előtt, kőkemény a keceli harcos, de ugyanez elmondható riválisáról is, küzdelmükön nyíltsisakos, őszinte bunyó várható.

A Hungarian All Stars másik kiválósága, Győrfy Csaba a tavalyi dunaújvárosi gálán mutatott produkciójával magasra tette a lécet, óriási csatát vívott Jászka Krisztiánnal. Győrfyre december 18-án is kulcsszerepet osztanának a gála szervezői, rangos ellenfelet keresnek számára. Magyarországon nagyon nehéz megfelelő szintű riválist ringbe küldeni Györfy ellen, ezért szóba került a szatmárnémeti Kyo Gym kőkemény verekedője, Kardos Angel neve is.

Egy MMA-ütközet is színesíti a rendezvényt, a középső Zahari fivér, a soroksári Pitbulloknál, Sándor György keze alatt pallérozódó Máté a keceli Vikker Dániellel találkozik. Zahari egy családi „tartozást” kíván rendezni, öccse, Kristóf ugyanis sérülés miatt a leléptetés sorsára jutott Vikker ellen a mezőtúri Pokol Kapuja gálán.

A 14 pár csatájának otthont adó rendezvény december 18-án, 18 órától kezdődik a dunaújvárosi sportcsarnokban.

supergp_xlsport

 

 

forrás: www.xlfight.hu

 

 

 

 

 

karacs attila english
karacs attila magyar
Hirdetés
Hirdetés