It's Showtime Budapest: Karacs vs. Bregy

karacs_bevonuls_1Az It's Showtime a világ leglátogatottabb küzdősport cirkusza, most hivatalosan is bejelentette, hogy augusztus 29-én Magyarországra látogat, miután megkötötte évekre szóló megállapodását a hazai szervező csapattal, a Hungarian All Stars S.E.-vel. A főmérkőzést Karacs Attila vívja majd a svájci Björn Bregy ellenében.

 

 

 

 

 

 

 

Az It’s Showtime rendezvények ma már vezető beosztásban vannak a világ küzdősport gálái között. Ezen a rendezvény sorozaton a K-1 és más szervezetek világbajnokai csapnak össze presztízs csaták keretein belül, illetve az szervezet világbajnoki övéért. Most már hivatalosan is lehet tudni, hogy Karacs Attila a HAS szervező csapat ikonja, a K-1 Európa-bajnokával, a svájci óriás Björn Bregy ellen mérkőzik augusztus 29-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

 

karacs_1

Ezen a rendezvényen itt lesznek még olyan sztárok is a szorítóban, mint Juri Mess, Sahin Kass Yakut, Rácz Dénes, és még sokan mások. Mint ismeretes, ezt a sorozatot a holland Simon Rutz hozta létre, aki rengeteg K-1 sztárral dolgozott már együtt, most éppen Badr Hari útját egyengeti, és a marokkói sztár ma már mindenki előtt ismert és népszerű. A legközelebbi It’s Showtime gálán éppen a háromszoros K-1 világbajnok Semy Schillt ellen mutatja meg tudását. A holland cirkusz most már bejárja egész Európát, hiszen Portugáliában és Olaszországban éppúgy rendeznek ilyen eseményeket, mint Csehországban.

 


Bregy_1

Idén először Magyarországra érkezik a legjobb harcosokat felvonultató sorozat, ahol több hazai fighter is esélyt kap a szervező csapat, a Hungarian All Stars S.E. versenyzői mellett. Most már biztosan eldőlt, hogy a szurkolók nem maradnak ebben az évben Karacs Attila mérkőzés nélkül, és a „Hun” becenevet viselő harcos augusztus utolsó szombatján várja a nézőket, élete meccsére, a Papp László Budapest Sportarénában. Bizton ki lehet jelenteni, hogy a svájci kihívó a legnagyobbnak ígérkező skalp Attila életében!


karacs attila english
karacs attila magyar
Hirdetés
Hirdetés